Internet Italy

I have recently found out that in Italy in rality internet is defined as just as www pages… Nice… Basicly it is like this… Internet is more or less twice the price in sweden… You cant use anything but surfing (80 + 8080) and ftp (21). Well according to me internet is much more….

Hur kommer det sig att ett land med omkring 60 miljoner människor (även om de kan ha färre människor som är anslutna per capita) med ungefär hälften så stort som Sverige är dyrare? Enligt mig internet är allt.. om du erbjuder en 2 mbit anslutning och människor använder den… acceptera det och höja beröm på anslutningen. För närvarande använder jag eden-nätverk… Tack för att du inte erbjuda mig 20 Mbit för 8 euro mer en month.ö.. Tack och lov jag inte använda min 2 mbit anslutning alltför ladda ner något……. Tack.. och knulla dig.. Internet är inte bara www…. och om du har en bandbredd och folk använder det 24/7 gråt inte……. bara höja priserna nästa år… Men ändå … Nu betalar jag 32 euro per månad för 2 Mbit som jag inte kan använda.. ett år sedan i Sverige jag betalade 25 euro för 100 mbit upp och ner.. som jag kunde använda som jag ville….. Det som jag säger är inte att du ska ändra priset… bara låta mig använda den bandbredd som jag betalar för…. för f..ks skull… Jag har inte sett någon svensk företag som erbjuder internet som har gått i konkurs ännu.. (inte något nationellt ändå) Och öppna upp alla portar… Om du erbjuder 2.5mbit för surfing och 0.03 för allt annat……… bara stänga din sjuka fu..ing dum företag… och börja suga kuk.. Jag respekterar en bra kuk suga… men inte ett företag baserat på en lögn..

Leave a Reply

  • (kommer inte att publiceras)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>